Lista candidaților cu cele mai mari medii de admitere la Facultatea de Inginerie Electrică și Știința Calculatoarelor, în sesiunea iulie 2022

Facultatea de Inginerie Electrică și Știința Calculatoarelor din cadrul Universității „Ștefan cel Mare” a anunțat candidații la admitere care au obținut cele mai mari medii la sesiunea din vară. Astfel, printre candidații cu medii peste 9,80 la programul de studii Calculatoare, se numără Matei Luchian, absolvent al Colegiului Național „Ștefan cel Mare” din Suceava, Ruben Lupancu, absolvent al Colegiului Național „Eudoxiu Hurmuzachi” din Rădăuți, și Daniel Cioban, absolvent al Colegiului Național „Petru Rareș” din Suceava.

Medii de admitere mari s-au înregistrat și la celelalte programe de studiu. Spre exemplu, la programul de studii Automatică și informatică aplicată, medii de admitere peste 9,50 au obținut Răzvan Bîgu, absolvent al Colegiului Național „Mihai Eminescu” din Botoșani, și Tamara Cîrlan, absolventă a Colegiului Național „Ștefan cel Mare” din Suceava.

Cele mai mari note la programele din domeniul Inginerie electronică, telecomunicații și tehnologii informaționale le-au obținut Lucian Ștefan, absolvent al Liceului Tehnologic „Mihai Eminescu” din Dumbrăveni, Octavian George Gălățeanu, absolvent al Colegiului Național „Petru Rareș” din Suceava, și Alexandra Cozma, absolventă a Colegiului Național „Ștefan cel Mare” din Suceava.

Medii de admitere peste 9.00 au obținut și primii trei clasați la programul de studiu Sisteme electrice: Gheorghe Valerian Ursachi, absolvent al Liceului Tehnologic „Ion Nistor” Vicovu de Sus, Daniel Hacman, absolvent al Colegiului Național „Eudoxiu Hurmuzachi” din Rădăuți, și Mihai Petru Buliga, absolvent al Colegiului Economic „Dimitrie Cantemir” din Suceava.

Pentru programele de studiu în domeniul Ingineriei energetice, media 9,77 a fost obținută de Ștefan Amarine, absolvent al Colegiului Național „Ștefan cel Mare” din Suceava, urmat de Claudiu Pașcu, absolvent al Colegiului Tehnic Rădăuți, și Andrei Gheorghiță, absolvent al Liceului Tehnologic „Ion Nistor” Vicovu de Sus.

La noul program de studiu Echipamente și sisteme medicale, cele mai mari trei medii de admitere le-au obținut Elise Margot Jaegle și Simona Palumbo, absolvente ale Liceului „Natanael” Suceava, și Mirabela Roxana Daicu, absolventă a Liceului Tehnologic „Ioan Vârnav Liteanu” din Liteni.

La programul de studiu din domeniul Ingineria autovehiculelor – Echipamente și sisteme de comandă și control pentru autovehicule, s-au remarcat, în această sesiune de admitere, Ilie Juravle, de la Liceul Tehnologic „Ion Nistor” Vicovu de Sus, iar dintre absolvenții Colegiului Economic „Dimitrie Cantemir” din Suceava, Silviu Rusînac și Ionuț Arcălean.

Alături de studenții români, în sesiunea de admitere din iulie au fost admiși și studenți etnici români din Ucraina și Republica Moldova, dintre care îi menționăm pe: Ioan Motresku și Dmytro-Arsenii Tsar, ambii cu media 10, Ervin-Norbis Yerdeli și Alexandru Gheorghiu, cu media 9,91, Yurii Dan, cu media 9,84, Matei Vasilean, care a obținut media 9,75, Heorhii Horenchuk, cu media 9,72, Mykola Suchevan - 9,70, Iryna Onofreichuk, cu media 9,66.

O nouă sesiune de admitere se va desfășura în perioada 5 – 12 septembrie, în cadrul căreia vor fi scoase la concurs peste 460 de locuri la studii de licență și master, dintre care 200 fără taxă.

Niciun comentariu

Un produs Blogger.