O mamă a cerut ajutorul poliției după ce fiul beat supărat că a pierdut un bilet la pariuri și-a tăiat piciorul lovind o ușă. Femeia a cerut internarea tânărului pentru dezalcolizare

Sâmbătă, 30 iulie 2022, la ora 16.30, Secția de Poliție Burdujeni a fost sesizată de către o femeie din municipiul Suceava despre faptul că dorește să-l interneze pe fiul său, în vârstă de 27 de ani, la dezalcoolizare.

O patrulă auto din cadrul Secției de Poliție Burdujeni s-a deplasat la adresa indicată unde a identificat apelanta, care a precizat faptul că în jurul orei 16.00, în timp ce se afla în locuință, a venit fiul său care se afla în stare vădită de ebrietate, iar pe motiv că a pierdut un bilet la pariuri a dat cu piciorul într-o ușă, provocându-și astfel o plagă tăiată la nivelul piciorului stâng.

La fața locului s-a prezentat un echipaj SMURD, care i-au acordat tânărului primele îngrijiri medicale, ulterior fiind transportat la UPU Suceava pentru investigații amănunțite, nefiind nevoie de însoțirea polițiștilor.

S-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de „vătămare corporală din culpă”.
Mai nouă Mai veche