Tânăr motociclist beat, rănit într-un accident rutier în Ițcani

Luni, 29 august 2022, în jurul orelor 02.40, Alexandru S., de 27 de ani, din comuna Dărmănești, județul Suceava, în timp ce se deplasa cu motocicleta Kawasaki pe strada Grigore Alexandru Ghica din municipiul Suceava, din direcția Rădăuți către strada Cernăuți, la intersecția cu strada Mitocului, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, s-a dezechilibrat, a intrat in derapaj și a căzut de pe motocicletă.

În urma impactului, a rezultat vătămarea corporală a motociclistului care a fost transportat la Spitalul Județean Suceava în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate, unde a primit diagnosticul preliminar „contuzionat prin accident rutier”.

Conducătorul motociclului a fost testat cu aparatul etilotest la fața locului, rezultatul fiind de 0,97 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care i s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Cercetările sunt continuate de lucrători din cadrul Biroului Rutier al Poliţiei Municipiului Suceava sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „vătămare corporală din culpă” și „conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe”.
Mai nouă Mai veche