Un șofer care nu a oprit la Stop a provocat un accident rutier, la Vatra Dornei. O femeie a fost rănită

Luni, 8 august 2022, în jurul orei 14:15, Filip D., din Cehia, în timp ce conducea un autoturism Peugeot, pe strada Republicii din municipiul Vatra Dornei, ajungând în intersecția cu strada Calea Transilvaniei nu a respectat semnificația indicatorului „STOP”, a pătruns în intersecție fără a acorda prioritate de trecere unui autoturism condus regulamentar de Elena B., intrând în coliziune cu acesta.

După producerea accidentului, Elena B. a sesizat Poliția municipiului Vatra Dornei, iar la fața locului s-a deplasat un echipaj din cadrul Compartimentului Rutier, care a constatat că în cauză este vorba despre un accident soldat doar cu pagube materiale.

Cei doi conducători auto au fost conduși la sediul Poliției municipiului Vatra Dornei, unde au fost audiați și au declarat că nu au suferit leziuni corporale.

Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilometru, rezultatul fiind negativ în ambele cazuri.

Filip D. a fost sancționat contravențional cu amendă în cuantum de 2.900 lei, iar ca măsură complementară i s-a reținut permisul de conducere.

În jurul orei 16:52, Elena B. s-a prezentat la Spitalul municipal Vatra Dornei, unde, în urma consultului de specialitate, i s-a stabilit diagnosticul „cefalee post traumatică”. Femeia nu a rămas internată.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală pentru vătămare corporală din culpă.

Niciun comentariu

Un produs Blogger.