Un tânăr beat și fără permis a tamponat două mașini în parcarea Vămii Siret

Sâmbătă, 6 august 2022, la ora 12:05, Poliția Orașului Siret a fost sesizată cu privire la faptul că a avut loc un accident de circulație în parcarea din zona adiacentă Punctului de trecere al Frontierei Siret.

În baza celor sesizate lucrătorii de poliție s-au deplasat în zona indicată unde l-au identificat pe Adrian Păsăilă, de 36 de ani, din orașul Milișăuți, județul Suceava. Din verificările efectuate s-a stabilit faptul că în timp ce se afla în parcarea din zona Punctului de trecere al frontierei Siret, bărbatul a condus un autoturism Volkswagen Passat și a acroșat alte două autoturisme, provocând daune materiale.

S-a procedat la verificarea în baza de date, stabilindu-se că nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Întrucat emana halenă alcoolică și prezenta un comportament specific persoanelor aflate sub influența bauturilor alcoolice, i s-a solicitat să sufle în aparatul etilotest, însă acesta a refuzat. În aceste condiții, cel în cauză a fost condus la Spitalul de Boli Cronice Siret unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

A fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.

În aceeași zi, la ora 16.00 s-a dispus reținerea pentru 24 de ore a suspectului, acesta fiind încarcerat în arestul IPJ Suceava. 
Mai nouă Mai veche