Bărbat grav accidentat după ce s-a răsturnat cu tractorul în pădure, la Gemenea

Sâmbătă, 6 august 2022, la ora 16.29, lucrătorii Poliției Orașului Frasin au fost sesizați prin 112 cu privire la faptul că Nicolai Traian O., de 57 de ani, din satul Gemenea, comuna Stulpicani, a fost rănit după ce a căzut cu un tractor în pădure. 

Bărbatul deține o stână de animale, în zona ,,Diacu”. Sâmbătă, în jurul orelor 15:00, bărbatul împreună cu un minor în vârstă de 14 ani a mers cu un tractor fără cabină în pădure, după apă pentru animale, tractând un faeton.

În timp ce minorul încărca bidoanele cu apă, bărbatul a încercat să întoarcă tractorul. Dând cu spatele într-o pantă, din cauza terenului accidentat din zonă a pierdut controlul vehiculului, proiectându-l într-un brad, răsturnându-se peste cap, tractorul revenind la starea sa inițială, oprindu-se într-un alt brad din apropiere.

Văzând cele întâmplate, minorul a mers la stână unde a sunat-o pe soția persoanei vătămate. Femeiea s-a deplasat la locul incidentului cu un autoturism de teren, de unde l-a preluat pe soțul său și l-a transportat către drumul comunal, de unde a fost preluat de către un echipaj de ambulanță.

Bărbatul a fost transportat la Spitalul orășenesc Gura Humorului, unde a fost diagnosticat cu traumatism cranio-cerebral și traumatism toracic, ulterior fiind transferat la Spitalul Județean de Urgență Suceava.

Cercetările sunt continuate de lucrătorii Poliţiei oraşului Frasin.
Mai nouă Mai veche