Vasile Ceterașu a ajuns la urgență după o nuntă la Suceava: „Am crezut că mor!”

Vasile Ceterașu a trecut prin momente grele, după ce a cântat la o nuntă din Suceava. Interpretul de muzică populară a ajuns de urgență la spital din cauza unor probleme de sănătate, medicii fiind nevoiți să intervină imediat pentru a-l stabiliza.

Deoarece este perioada în care au loc foarte multe evenimente, Vasile Ceterașu a fost nevoit să ajungă dintr-un loc în altul în ultima vreme. Weekendul astea, însă, oboseala și-a spus cuvântul pentru artist, care a avut nevoie de intervenția medicilor după ce și-a terminat programul la o nuntă din Suceava. Problemele de sănătate par să îl afecteze din ce în ce mai mult pe acesta.

Vasile Ceterașu a ajuns la spital după ce a cântat la o nuntă

Interpretul de muzică populară a trecut prin momente cumplite în momentul în care i s-a făcut rău, după ce a cântat la o nuntă din Suceava. Acesta a fost nevoit să ajungă imediat la spital pentru mai multe investigații. Se pare că problemele sale sunt de natură cardiacă, dându-i impresia acestuia că trece printr-un infarct. După ce a ajuns la spital, medicii l-au stabilizat, însă, Vasile Ceterașu va fi nevoit să se supună mai multor examinări pentru a se determina exact ce fel de tratament i-ar putea ține problemele sub control.

„Am crezut că mor. Mi s-a făcut brusc rău, respiram repede și inima bătea să îmi iasă din piept. M-am și speriat, mă ducea și mâna stângă, credeam că am făcut infarct. Aveam puls 180, mi-au zis medicii că sunt și hiperoxigenat. Mi-au băgat ceva pe venă, s-a mai liniștit inima. Dar, clar, trebuie să fac analize suplimentare, mi-au spus că e un episod acut care poate indica ceva grav”, a explicat Vasile Ceterașu, potrivit Fanatik.

Artistul a rămas internat în spital pentru ca medicii să îl poată supraveghea și să intervină în cazul în care starea sa de sănătate s-ar putea înrăutăți. Interpretul susține că de vină ar fi oboseala care s-a acumulat în ultima perioadă, deoarece are o mulțime de evenimente la care face tot posibilul să ajungă, deoarece nu poate refuza pe nimeni. Acesta a susținut că de acum va face tot posibilul pentru a avea mai multă grijă de sănătatea sa, deoarece nu îți dorește să mai treacă prin aceeași experiență neplăcută.
Mai nouă Mai veche