VIDEO Doi tineri din Suceava au murit înecați pe litoral. Unul la Saturn, celălalt la Costinești

Doi tineri din județul Suceava au murit înecați în ultimele două zile, în stațiunile românești de pe litoralul Mării Negre.

Luni, 8 august 2022, un tânăr în vârstă de 23 de ani, din județul Suceava, a murit înecat în stațiunea Saturn.

Tânărul a fost scos din apă de salvamari, iar în sprijin a intervenit și un ecliopter SMURD, dar din păcate manevrele de resuscitare nu au dat rezultate și a fost constatat decesul. 


Marți, un alt tânăr din județul Suceava, în vârstă de 25 de ani, a murit înecat în apele Mării Negre, în dreptul stațiunii Costinești. 

Salvatorii de la ISU au fost solicitați pentru a scoate o persoană din mare, marți, în jurul orei 06.30. A fost găsit un tânăr de 25 de ani, care era inconștient. 

Au intervenit un echipaj SMURD și unul al Ambulanței. Din păcate, medicii nu au mai putut face nimic și au fost nevoiți să declare decesul. 

„Pacientul a fost găsit în stop cardiorespirator. S-au efectuat manevre de resuscitare 50 de minute, dar din păcate fără rezultat favorabil, pacientul a fost declarat decedat”, a declarat dr. Claudia Tatarici, purtător de cuvânt al Serviciului de Ambulanță al Județului Constanța.

Mai nouă Mai veche