VIDEO Șoferul de BMW care a lovit o femeie pe trecerea de pietoni, în centrul Sucevei, a fost prins la Bosanci

Polițiștii suceveni au reușit să îl identifice pe șoferul fugar care a lovit mortal o femeie pe trecerea de pietoni și apoi a părăsit locul accidentului fără să ajute victima sau să cheme ajutoare.

Accidentul s-a produs duminică, la ora 23:00, pe strada Ștefan cel Mare din municipiul Suceava. Un autoturism BMW circula dinspre Centru spre Areni, iar la trecerea de pietoni din dreptul parcului „Trei Bărboși” a surprins și accidentat pe Maria I., de 78 de ani, din municipiul Suceava, care s-a angajat în traversare pe marcajul pietonal.

În urma impactului, victima a fost proiectată la aproape 50 de metri. Șoferul a părăsit locul accidentului fără să ajute victima sau să cheme ajutoare.

Un echipaj SMURD a încercat resuscitarea, dar ulterior a pronunțat decesul victimei.

Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „ucidere din culpă” și „părăsirea locului accidentului”.

În urma investigațiilor informativ-operative desfășurate, a fost identificat conducătorul autoturismului BMW, implicat în accident. Este vorba despre Marius Stănescu, de 21 de ani, din Bosanci.

La ora la care a fost identificat, conducătrul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero, și i s-au recoltat mostre de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „ucidere din culpă” și „părăsirea locului accidentului”, urmând a fi dispuse măsuri față de autor.


Articole similare: 

3 Comentarii

  1. Pentru poliția Suceava :Cîti ani va mai trebuie sa fiți și voi polițiști ? Mașina de poliție ați pus-o după victima ! Nu îmi vine sa cred ! Cum securizați locul ? Dacă mai vine un nebun și va ia pe toți ? Folosiți măcar creierul!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu cred că i cazul sa căutăm orice motiv sa ne luam de Politie.Daca te uiți pe postare înainte de victima era pusă ambulanța de la SMURD.Plus ca nu esti pe autostrada sa vina masinile cu 100 km/h

      Ștergere
    2. Nu e autostradă dar țiganul cu BMW cât avea?

      Ștergere
Mai nouă Mai veche