Accident provocat de un șofer neatent, pe DN 2H, la Slobozia Sucevei. O femeie a fost rănită

Sâmbătă, 17 septembrie 2022, în jurul orelor 08.40, Florin A. conducea autoturismul Audi A6 pe DN 2H, în satul Slobozia Sucevei, comuna Grănicești, spre municipiul Suceava, și nu a păstrat distanța față de autoturismul care circula regulamentar în fața sa și ca urmare a intrat în coliziune față-spate cu autoturismul Volkswagen Polo condus de Costel P., care care circula în aceeași direcție de deplasare. 

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală ușoară a Marinelei P., pasager pe scaunul din dreapta față în autoturismul Volkswagen Polo și avarierea celor două vehicule.

Victima a fost preluată de ambulanță și transportată la Spitalul municipal Rădăuți cu diagnosticul „contuzie coloană dorso-lombară, policontuzionată prin accident rutier”.

Cei doi conducătri auto implicați au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ, și au fost conduși la Spitalul de Boli Cronice Siret unde le-au fost recoltate de probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

A fost întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de „vătămare corporală din culpă”.
Mai nouă Mai veche