O mașină a luat foc în trafic, la Câmpulung Moldovenesc

Sâmbătă, 17 septembrie 2022, la ora 11:46, lucrătorii din cadrul Poliției municipiului Câmpulung Moldovenesc au fost sesizați prin 112 de către Nicolae B., de 50 de ani, din Pojorâta, cu privire la faptul că pe strada Calea Transilvaniei din Câmpulung Moldovenesc se află un autoturism care a luat foc.

În urma cercetărilor s-a stabilit că sâmbătă Constantin Ș., din municipiul Suceava, a plecat spre Oradea cu autoturismul Citroen C3 proprietate personală. În timpul deplasării, pe raza municipiului Câmpulung Moldovenesc, bărbatul a simțit un miros de fum venind dinspre zona pedalelor, motiv pentru care a parcat autoturismul lânga magazinul Vodafone situat pe strada Calea Transilvaniei, pentru a stabili cu exactitate cauza de proveniență a mirosului.

În momentul când a fost oprit autoturismul, persoana vătămată a constatat că se observă scântei și fum de la instalația electrică din zona habitaclu a autoturismului.

Șoferul a deschis capota autoturismului și a scos din funcțiune borna de alimentare și a utilizat stingătorul din dotarea autoturismului, lichidând cu eficiență incediul înainte de a se extinde.

În urma producerii incendiului nu au fost rănite persoane și nu au fost puse în pericol alte bunuri, întrucât incediul a fost lichidat imediat.

Cercetările sunt continuate de lucrătorii Poliției Câmulung Moldovenesc.
Mai nouă Mai veche