Luat la bătaie pentru că a scuipat pe terasa unui restaurant din Rădăuți, a reușit să fugă și să sune la 112

Duminică, 18 septembrie 2022, la ora 22.27, Poliția Rădăuți, a fost sesizată prin 112 de către Ioan C., din comuna Vorniceni, județul Botoșani, cu privire la faptul că este victima unei agresiuni.

În urma cercetărilor, anchetatorii au stabilit că bărbatul se afla pe terasa restaurantului Millegusti situat pe strada Volovățului din municipiul Rădăuți, iar la un moment dat a scuipat pe jos și a fost abordat de către un ocupant al mesei alăturate, cel din urmă fiind deranjat de lipsa de respect arătată de bărbat atunci când ar fi scuipat pe jos. 

Mai mult, individul necunoscut l-a lovit apoi cu palma în zona feței, motiv pentru bărbatul a fugit în încercarea de a scapa de persoana care îl agresa. 

Ulterior victima a apelat 112 solicitând intervenția unui echipaj de poliție dar și a unei ambulanțe. După ce i s-au acordat îngrijirile medicale necesare, la fața locului, acesta a precizat că nu dorește să fie transportat la Spitalul Rădăuți și nu dorește să depună plângere cu privire la cele întâmplate.

A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „lovire sau alte violențe”.
Mai nouă Mai veche