Compania AirConnect amână cu cinci luni zborurile Suceava - București pentru că nu are avioane. Clienții care au cumpărat deja bilete pot cere banii înapoi

Compania AirConnect a anunțat că amână cu cel puțin cinci luni zborurile Suceava - București anunțate în luna august și programate pentru jumătatea lunii octombrie. Clienții care au cumpărat bilete le pot reprograma sau pot solicita rambursarea contravalorii. Motivul invocat îl reprezină întârzirea livrării celui de-al doilea avion achiziționat de companie.

Air Connect, noua companie aeriană regională, spune că amână începerea zborurilor regionale regulate din România, deoarece întârzie livrarea celei de-a doua aeronave a companiei. 

„Din cauza întârzierii livrării celui de-al doilea avion AirConnect cât și a pregătirilor operaționale pentru zbor, ne vedem nevoiți să amânam începerea operării zborurilor regulate până la data de 26 martie 2023. Cei care au cumpărat bilete de avion pentru perioada 15 octombrie 2022 – 25 martie 2023 vor fi informați prin email și telefonic de această modificare și vor putea opta pentru modificarea gratuită a biletelor pentru altă dată de zbor sau pentru rambursarea contravalorii biletelor de avion, rambursare ce se va face în contul bancar din care s-a făcut plata. În plus, vor primi un bilet de avion gratuit pentru un zbor operat de AirConnect (bilet ce va putea fi rezervat până pe 15 ianuarie 2023)”, transmite Air Connect, pe Facebook.

Compania mai susține că în scurt timp va publica pe website programul complet de zbor pentru vara 2023, cu noi destinații estivale către Grecia, Turcia și Croația.

În 26 august, Air Connect a anunțat că va efectua zboruri regionale ce pot fi operate cu aeronave de tipul ATR 72-600, începând din 15 octombrie, din București spre Baia Mare, Budapesta, Sibiu, Suceava, Targu Mureș și din Cluj spre Budapesta. Iar din sezonul estival 2023, Air Connect a vorbit despre zboruri din Constanța spre Cluj, Oradea, Suceava și Timișoara.

Noua companie românească AirConnect a fost înființată de către un fost director Blue Air, care în urmă cu nouă ani a fost implicat în cumpărarea Blue Air de la omul de afaceri Nelu Iordache, și mai mulți acționari în directă legătură cu omul de afaceri Dorin Ivașcu, care controlează Aeroportul Tuzla și care a fost șef la birouri externe ale Tarom în perioada comunistă.

Niciun comentariu

Un produs Blogger.