Buletin de presă, 30 septembrie 2022 - IPJ Suceava

Sancțiuni contravenționale în valoare de 28.075 de lei aplicate de polițiști

În data de 29.09.2022, în intervalul orar 06:00-13:00, Poliția Municipiului Rădăuți a organizat o razie pentru prevenirea şi descurajarea faptelor de natură penală şi contravenţională, la care au participat poliţişti din cadrul Biroului Investigații Criminale, Biroului Ordine Publică, Compartimentului Rutier, Compartimentului Criminalistic și de la cele Secțiile de Poliție Rurală.
Cu această ocazie au fost desfășurate trei percheziții domiciliare, doi suspecți fiind reținuți pentru 24 de ore și încarcerați în CRAP din cadrul IPJ Suceava.
În cadrul acțiunii, polițiștii au aplicat 64 de sancțiuni contravenționale în valoare de 28.075 de lei.
Polițiștii au reținut în vederea suspendării 2 permise de conducere, au retras 7 certificate de înmatriculare și 3 seturi de plăcuțe cu numărul de înmatriculare.


Eveniment rutier cercetat de polițiști

La data de 29.09.2022, ora 15:20, Poliția Orașului Salcea a fost sesizată prin „SNUAU 112” despre faptul că pe raza comunei Siminicea, un localnic de 83 de ani a căzut din atelajul hipo.
Polițiștii deplasați la fața locului au stabilit faptul că în timp ce se deplasa în caliate de căruțaș pe raza localității Siminicea, un localnic de 83 de ani s-a dezechilibrat și a căzut pe sol.
Din eveniment a rezultat rănirea bărbatului de 83 de ani, care a fost transportat cu ambulanța la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.
În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.


Dosar penal la regimul rutier

La data de 29.09.2022, ora 08:50, o patrulă din cadrul Secției 13 Poliție Rurală Bălcăuți a oprit pentru control pe raza localității, autoturismul condus de un localnic.
În urma verificărilor efectuate de polițiști în bazele de date, s-a constatat faptul că bărbatul din comuna Bălcăuți nu posedă permis de conducere.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără permis de conducere” , ce va fi soluționat procedural.
Mai nouă Mai veche