David Beckham a stat 12 ore la coadă pentru a-i aduce un omagiu Reginei Elisabeta a II-a

Fostul fotbalist David Beckham s-a alăturat miilor de oameni care au stat la coadă pentru a-i aduce un ultim omagiu Reginei Elisabeta a II-a. A așteptat mai mult de 12 ore pentru a se reculege la catafalcul suveranei, relatează Sky News.

Beckham a spus că a vrut să-i aducă astfel un omagiu reginei „speciale” a Marii Britanii. Fostul căpitan de fotbal al Angliei a purtat șapcă, costum și cravată închise la culoare, în semn de doliu.

„Acest moment este dificil pentru națiune, este dificil pentru toată lumea. Gândurile noastre se îndreaptă spre familie și, evident, spre toată lumea adunată astăzi aici. E un moment special, să fii aici și să auzi diferitele povești pe care oamenii au de spus” despre regină, a spus el.

„Este o zi tristă, dar este o zi în care ne amintim de moștenirea incredibilă pe care ne-a lăsat-o”, a adăugat Beckham.

Atât de mulți oameni au venit să-i aducă un ultim omagiu reginei la Westminster Hall, încât Guvernul britanic a fost nevoit să anunțe că coada care se întinde pe kilometri întregi este la capacitate maximă, iar alte persoane decât cele existente nu se vor mai putea așeza la aceasta timp de șase ore.

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii a murit, joi, 8 septembrie 2022, la vârsta de 96 de ani. Noul suveran proclamat al țării este fiul său cel mare, Charles al III-lea. Regatul Unit își poate lua rămas bun de la cea care a avut cea mai lungă domnie din istoria sa - 70 de ani - până luni, 19 septembrie, când au loc funeraliile Reginei Elisabeta a II-a. În paralel, Regele Charles al III-lea face un turneu prin regat în calitate de nou suveran, așa cum cere protocolul.
Mai nouă Mai veche