Două gospodării cuprinse de un incendiu, la Rădăuți

Joi, 8 septembrie 2022, la ora 01.01, autoritățile au fost sesizate despre un incendiu produs pe strada Alexandru Odobescu din municipiul Rădăuți.

La fața locului s-au deplasat echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Rădăuți, care au procedat la localizarea și lichidarea incendiului.

Din investigațiile efectuate a reieșit faptul că incendiul a început dintr-o anexă a imobilului aparținând lui Sorin Ștefan R., după care s-a propagat și la imobilul nelocuit aparținând lui Octavian P.

În urma incendiului nu au rezultat victime omenești, ci numai pagube materiale.

Pentru primul imobil s-a constatat distrugerea prin ardere a unei anexe confecționate din lemn și a mansardei, inclusiv cu bunurile aflate în acestea, distrugerea acoperișului confecționat din astereală lemn și învelitoare din tablă, degradarea tavanului și pereții camerelor de la parter precum și a bunurilor aflate în camere.

La cel de-al doilea imobil au fost distruse prin ardere elemente combustibile ale etajului și podului locuinței și acoperișul confecționat din atereală lemn și învelitoare din tablă:

Din verificările efectuate s-a stabilit cauza probabilă a producerii incendiului ca fiind efectul termic al curentului electric, cablu electric defect.

A fost întocmit dosar penal pentru distrugere din culpă.
Mai nouă Mai veche