Excursie socială organizată în cadrul campaniei „Să aducem copiii la școală”

Asociația de ajutorare a copiilor dotați, talentați și din sistemul de protecție a copilului aflat în dificultate „EUROACTIV” Suceava, sprijinită de Inspectoratul Județean de Poliție Suceava și de Compania de Transport „And Flor Com” Suceava, a organizat o excursie la Brașov pentru 50 de copii.

De această excursie au beneficiat copii din cadrul Centrelor de Servicii Sociale din Fălticeni, Gura Humorului și Solca, elevi de la Școala Gimnazială „Constantin Morariu” Pătrăuți și voluntari ai Asociației „EUROACTIV”.

Aceștia au avut ocazia să viziteze Mănăstirea Cămârzani, care a oferit și o masă caldă tuturor participanților excursiei, au vizitat Lacul Roșu – Bicaz, Brașov, Baza didactică de la Sanpetru a Universității „Transilvania” Brașov, Dino Parc din Râșnov, Castelul Bran, și au avut parte de alte surprize oferite de organizatorii excursiei.

Cazarea și micul dejun din a doua zi a excursiei a fost oferită de Universitatea „Transilvania” din Brașov.

Excursia a fost sponsorizată de SC And Flor Com SRL, Tet Gim SRL, comisarul șef de poliție Ionuț Epureanu de la IPJ Suceava, SC Alin For You SRL, SC Rocast Nord SRL, SC Negru SRL, Egger Rădăuți, SC Killer SRL, SC Sav-Com SRL, SC MaxPex SRL, SC Trust Orizont SA.

Excursia face parte din Campania socială „Să aducem copiii la școală”, aflată la a treia ediție, avizată de Inspectoratul Școlar Suceava și Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Suceava.

În perioada 1-19 septembrie 2022, organizatorii campaniei „Să aducem copiii la școală”, vor împărți ghiozdane cu rechizite școlare copiilor din comunități defavorizate, sprijiniți de Asociația „EduMax” & Generația TehnoWorld și de Fundația Social Culturală „Victoria” & General Construct Suceava, alături de sponsorii asociației SC Alin For You SRL, SC Rocast Nord SRL, SC RavRadi Construct SRL.
Mai nouă Mai veche