Femeie găsită moartă în casă, în zona centrală a Sucevei

Miercuri, 31 august 2-22, la ora 11.57, autoritățile au fost sesizate cu privire la faptul că Gabriela F., de 67 de ani, a fost găsită decedată în locuința situată în zona centrală a municipiului Suceava. 

În urma cercetărilor s-a constatat că femeie locuia singură, fără a avea persoane care să se ocupe de îngrijirea sa. Miercuri, în jurul orei 11.00, la locuința femeii s-a deplasat Mărioara C., găsind-o pe proprietară căzută pe podea în dormitor, fapt pentru care a solicitat intervenția unui echipaj din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean Suceava.

La faţa locului a sosit un echipaj al SAJ Suceava, care în urma efectuării manevrelor de resuscitare, a declarat decesul. S-a stabilit că femeia suferea de mai multe afecțiuni medicale grave.

Ulterior la faţa locului au fost solicitaţi angajații Efemer, care au procedat la preluarea cadavrului pe care l-au transportat la morga Spitalului Judeţean „Sf. Ioan cel Nou” Suceava în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cauzei decesului.

În interiorul apartamentului aparținând persoanei decedate nu au fost constatate urme de răvăşire şi nu se reclamă sustragerea de bunuri, înscrisuri sau valori. 

Polițiștii continuă cercetările pentru a elucida circumstanțele în care s-a produs decesul. 
Mai nouă Mai veche