O femeie din Rădăuți care a fost bătută și învinețită de soț a refuzat emiterea unui ordin de protecție față de agresor

Sâmbătă, 17 septembrie 2022, la ora 21:45, Poliția municipiului Rădăuți a fost sesizată prin 112 cu privire la faptul că o femeie este agresată de soțul său.

În urma cercetărilor, anchetatorii au stabilit că în timp ce se aflau la adresa de domiciliu între doi soți s-a iscat un conflict spontan, iar întrucât bărbatul era sub influența băuturilor alcoolice, conflictul a degenerat, acesta lovindu-și soția de mai multe ori cu palmele în zona feței.

Femeia prezenta o escoriație la nivelul bărbiei, însă refuză să-i fie acordate îngrijiri medicale din partea unui echipaj din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean Suceava.

În baza răspunsurilor femeii, a fost completat formularul de evaluare a riscului, reieșind faptul că există un risc iminent în ceea ce privește siguranța sa și se impune emiterea unui ordin de protecție provizoriu, aspect cu care femeia nu a fost de acord, semnând în acest sens. Conflictul a fost aplanat, iar femeia își rezervă dreptul de a formula ulterior plângere scrisă cu privire la cele întâmplate.

A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „violență în familie”.
Mai nouă Mai veche