Pieton care a traversat neregulamentar, accidentat de o mașină la Păltinoasa

Miercuri, 31 august 2022, în jurul orei 13:41, la Păltinoasa, Gigel C., de 61 de ani, din localitate, din cauză că s-a angajat în traversarea neregulamentară fără să se asigure corespunzător a DN 17 a fost surprins și accidentat de către autoturismul Skoda condus de Ionel P., de 53 de ani, din localitatea Iacobeni, care se deplasa din direcția Gura Humorului către Suceava.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a pietonului care a fost transportat la Spitalul Județean „Sf. Ioan cel Nou” Suceava în vederea continuării investigațiilor medicale. În urma acordării îngrijirilor medicale de către ambulanță, i s-a stabilit diagnosticul „contuzie pumn antebraț drept, halenă alcoolică”.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilometru, rezultatul fiind de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la Spitalul Orăşenesc Gura Humorului pentru a i se recolta mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Din primele cercetări efectuate la faţa locului, a rezultat faptul că vinovat de producerea evenimentului rutier se face pietonul care s-a angajat în traversarea părții carosabile prin loc nepermis șă fără să se asigure corespunzător.

Cercetările vor fi continuate de lucrătorii Compartimentului Rutier din cadrul Poliţiei Oraşului Gura Humorului.
Mai nouă Mai veche