Șofer beat cu muzica la maxim, noaptea, pe bulevardul George Enescu. A încercat să fugă când au venit polițiștii, dar a fost prins și i s-a făcut dosar penal

Joi, 8 septembrie 2022, la ora 02:24, Politia municipiului Suceava a fost sesizată cu privire la faptul că pe bulevardul George Enescu, în fața blocului H9, se aude muzică tare de la un autoturism Volkswagen negru.

În urma deplasării la fața locului, polițiștii au identificat un autoturism Volkswagen Passat, de culoare neagră, care se afla în staționare, iar la volanul acestuia se afla o persoană de sex masculin. În momentul când conducătorul auto a observat autospeciala că se oprește în dreptul său, pe sensul opus de deplasare, acesta a pus autovehiculul în mișcare, având direcția dinspre Curcubeu spre Catedrala Mărășești.

Autoturismul a fost oprit, folosindu-se semnalele acustice și luminoase, pe strada Mărășești, în fața Oficiului Poștal.

La volan a fost identificat Cătălin Z., iar în urma testării acestuia cu aparatul etilotest a rezultat o alcoolemie de 0.74 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care persoana în cauză a fost condusă la UPU Suceava în vederea recoltării de probe biologice de sânge.

A fost întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunii de „conducere sub influența băuturilor alcoolice”.

Totodată, șoferul a fost sancționat contravențional în pentru tulburarea liniștii locatarilor între orele 22.00-08.00.
Mai nouă Mai veche