Un șofer beat s-a izbit violent cu mașina într-un camion care nu i-a acordat prioritate, la Gura Humorului

Marți, 6 septembrie 202, în jurul orelor 01:15, Radu H., de 40 de ani, din Republica Moldova, în timp ce conducea autoutilitara Volvo care tracta semiremorca Schmitz, la ieșire din parcarea hotelului Rubyn nu s-a asigurat corespunzător la pătrunderea pe DN17, cu intenția de a vira la stânga, moment în care a intrat în coliziune cu autoturismul Audi A5, condus de Nicolae N., de 35 de ani, din Brăila,care avea direcția de deplasare dinspre Gura Humorului către Suceava.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală ușoară a șoferului autoturismului, care a fost transportat la Spitalul Județean Suceava, unde, în urma acordării de îngrijiri medicale, i s-a stabilit diagnosticul „contuzionat din accident rutier”, victima rămânând internată.

Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest. În cazul șoferului camionului rezultatul a fost de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar pentru șoferul autoturismului rezultatul fiind 1,01 mg/l alcool pur în aerul expirat, ambii fiind conduşi la Spitalul Județean Suceava pentru a li se recolta mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Din primele cercetări efectuate la faţa locului, a rezultat faptul că vinovat de producerea evenimentului rutier se face conducătorul camionului care nu a acordat prioritate de trecere la pătrunderea pe un drum prioritar dintr-o parcare.

Cercetările vor fi continuate de lucrătorii Compartimentului Rutier din cadrul Poliţiei Oraşului Gura Humorului.
Mai nouă Mai veche