FOTO Femeie grav rănită după ce a adormit la volan și s-a izbit cu Mercedesul într-un cap de pod, la Salcea

Luni, 5 septembrie 2022, în jurul orei 17:45, Ecaterina Cristina U., în vârstă de 53 de ani, în timp ce se deplasa la volanul autoturismului Mercedes Benz pe raza localității Salcea, dinspre orașul Salcea înspre localitatea Verești, a adormit la volan și a pătruns pe sensul opus de mers, condiții în care s-a deplasat pe șanțul opus și s-a izbit în capul de pod din intersecția cu strada Pepinierei.

În urma evenimentului rutier, femeia a suferit leziuni traumatice grave, fiind preluată de un echipaj medical și transportată la Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava, unde în urma evaluării medicale a fost diagnosticată cu ,,contuzionat prin accident rutier, contuzie stern, fractură gleznă bilateral, contuzie coloană lombară”. 

Nu a fost posibilă testarea cu aparatul etilometru, din cauză stării de sănătate. Au fost preluate mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Cercetările sunt continuate de lucrători din cadrul Biroului Rutier Suceava, sub aspectul săvârşirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.
Mai nouă Mai veche