VIDEO Cătălin Sumanaru a câștigat marele trofeu al Cupei S-Succes la tenis de masă, turneu organizat la Colegiul Național „Ștefan cel Mare” Suceava

Sala de sport a Colegiului Național „Ștefan cel Mare” Suceava a găzduit Cupa S-Succes la tenis de masă, un turneu de categoria A din circuitul AmaTur. La competiție au participat 130 de sportivi la cele patru categorii: elite, open, avansați și hobby. Cel mai important trofeu al competiției a fost adjudecat de Cătălin Sumanaru din Iași.

130 de sportivi din toată țara au participat, la sfârșitul săptămânii trecute, la Cupa S-Succes la tenis de masă care a avut loc în sala de sport a Colegiului Național „Ștefan cel Mare” Suceava. Turneul de categoria A din circuitul AmaTur a fost organizat de Asociația Sportivă „Ștefan cel Mare” Suceava, sub coordonarea profesorului de sport Adrian Cojocaru.  În prima zi au fost disputate meciurile de la categoriile Elite, Open și Avansați, iar a doua zi a fost rezervată pentru categoria Hobby. 

La Hobby, cupa a fost câștigată de Cătălin Moisuc din Frătăuți care l-a învins pe Daniel Iasinchi din Suceava. 

La Avasanți, primul loc a fost adjudecat de George Dumitru din Târgoviște, iar argintul a fost obținut de Cosmin Bodnar din Vicovu de Sus. 

În finala categoriei Open s-au întâlnit doi sportivi din Botoșani, Dan Marius Pralea reușind să obțină victoria în fața lui Cornel Balauca. 

Cel mai important trofeu al turneului, la categoria Elite, a fost câștigat de Cătălin Sumanaru din Iași, cel care l-a învins pe Vlad Albu din același județ.


Câștigătorii Cupei S-Succes 2022

Categoria Elite:
1. Cătălin Sumanaru - Iași
2. Vlad Albu - Iași
3-4. Călin Galban - Vișeu, Vasile Jr. Ticala - Vișeu

Categoria Open:
1. Dan Marius Pralea - Botoșani
2. Cornel Balauca - Botoșani
3-4: Ionel Stroe - Bacău, George Braniste - Bacău

Categoria Avansați:
1. George Dumitru - Târgoviște
2. Cosmin Bodnar - Vicovu de Sus
3-4. Robert Alboiu - Botoșani, Aldea Nelu - Fălticeni

Categoria Hobby:
1. Cătălin Moisuc - Frătăuți
2. Daniel Iasinschi - Suceava,
3-4. Alex Pătrăucean - Vicovu de Sus, Ionuț Isopescu - Frătăuți

Mai nouă Mai veche