Accident provocat de o femeie neatentă, la Bucșoaia. Un bărbat a fost rănit după o coliziune între două SUV-uri

Luni, 10 octombrie 2022, în jurul orelor 07:15, Mirela C., de 68 de ani, din orașul Frasin, în timp ce conducea autoturismul Jeep pe DN 17, în localitatea Bucșoaia, pe direcția Frasin către Gura Humorului, din cauza neasigurării corespunzătoare la efectuarea manevrei de viraj la stânga cu scopul de a intra în curtea locuinței sale a intrat în coliziune lateral stânga cu autoturismul Dacia Duster condus de Daniel V., care s-a angajat regulamentar în depășirea acesteia, autoturismul fiind proiectat în afara părții carosabile în partea stângă în direcția sa de mers..

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală ușoara a conducătorului autoturismului Dacia Duster, care a fost transportat la Spitalul orăşenesc Gura Humorului, unde în urma acordării îngrijirilor medicale i s-a stabilit diagnosticul „traumatism cranio-cerebral ușor, fără pierderea cunoștinței, și contuzie coloană cervicală dorsală”. Victima nu a rămas internată.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, fiind conduși la Spitalul Orăşenesc Gura Humorului pentru a i se recolta mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

A fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.
Mai nouă Mai veche