Buletin de presă, 14 octombrie 2022 - IPJ Suceava

Evenimente rutiere cercetate de polițiști

La data de 13.10.2022, ora 06.47 în timp ce conducea autoturismul pe DN2 din direcția localitatea Cumpărătura către municipiul Suceava, un bărbat de 47 de ani din municipiul Suceava a intrat în coliziune față-spate cu autoturismul condus regulamentar în fața sa de un bărbat de 54 de ani din comuna Bosanci.
Din accident a rezultat rănirea unui pasager din autoturismul condus de bărbatul de 54 de ani, care a primit îngrijiri medicale la o unitate spitalicească.
Conducătorii auto au fost testați de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.


La data de 13.10.2022, în jurul orelor 11:50, în timp ce conducea autoturismul pe raza comunei Volovăț, un localnic a surprins și accidentat un minor de 7 ani angajat în traversarea drumului pe trecerea pentru pietoni semnalizată și marcată corespunzător.
Din impact a rezultat rănirea pietonului, care a fost transportat cu ambulanța la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.
Conducătorul auto a fost testat de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.


La data de 13.10.2022, în jurul orelor 22.00, în timp ce conducea autoturismul pe raza localității Frătăuții Vechi, în dreptul unui imobil, un localnic de 33 de ani a părăsit partea carosabilă intrând în coliziune cu un cap de pod.
Din impact, a rezultat rănirea unui pasager din autoturism, care a fost transportat cu ambulanța la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.
Conducătorul auto a fost testat de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,19 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.
Mai nouă Mai veche