Buletin de presă, 6 octombrie 2022 - IPJ Suceava

Material lemnos confiscat de polițiști

La data de 05.10.2022 o patrulă din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Vadu Moldovei a oprit pentru control pe DN2 în localitatea Oniceni, autoutilitatra condusă de un bărbat, care transporta material lemnos.
Întrucât conducătorul auto nu a putut prezenta documentele de proveniență pentru materialul lemnos transportat, polițiștii au cerut sprijinul specialiștilor silvici, care în urma inventarierii au stabilit faptul că, bărbatul transporta cantitatea de 5,6126 mc cherestea tivită de esență rășinoase.
Conducătorul auto a fost sancționat pentru încălcarea prevederilor Legii 171/2010, iar materialul lemnos în valoare de 4.882,962 lei a fost confiscat și predat în custodie Ocolului Silvic Fălticeni.


La data de 05.10.2022 orele 10:30, o patrulă din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Marginea a oprit pentru control raza localității, autoutilitara condusă de un bărbat, care transporta material lemnos.
Deoarece conducătorul auto nu a putut prezenta documentele de proveniență pentru materialul lemnos transportat, polițiștii au solicitat sprijinul specialiștilor silvici, care în urma inventarierii au stabilit faptul că, bărbatul transporta cantitatea de 2,38 mc lemn foc de esență foioase, specia fag.
Conducătorul auto a fost sancționat contravențional pentru încălcarea prevederilor Legii 171/2010, iar materialul lemnos în valoare de 412 lei a fost confiscat și predat în custodie Ocolului Silvic Marginea.


Eveniment rutier cercetat de polițiști

La data de 05.10.2022, în jurul orei 17.20, în timp ce se deplasa în calitate de biciclist pe DJ 209 D pe raza comunei Stroiești, un localnic de 55 de ani a căzut pe partea carosabilă.
Din impact a rezultat rănirea biciclistului, care a fost transportat cu ambulanța la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.
Bărbatul de 55 de ani a fost testat de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,87 mg/l alcool pur în aerul expirat.
În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.


Dosare penale la regimul rutier

La data de 05.10.2022, în jurul orei 21:15, un echipaj rutier din cadrul Poliției Municipiului Suceava a oprit pentru control pe strada Ana Ipătescu din localitate, autoturismul condus de un bărbat de 25 de ani din comuna Grămești.
În urma verificărilor efectuate de polițiști în bazele de date, s-a constatat faptul că, autoturismul condus de bărbatul de 25 de ani este radiat din circulație de la data de 23.07.2022.
În cauză s-a întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat”, ce va fi soluționat procedural.


La data de 06.10.2022 ora 00:43, o patrulă din cadrul Poliției Municipiului Suceava a oprit pentru control pe raza localității, autoturismul condus de un localnic de 28 de ani
În urm averificărilor efectuate de polițiști în bazele de date, s-a constatat faptul că, bărbatul de 28 de ani nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie auto.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de ”conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără permis de conducere”, ce va fi soluționat procedural.

Niciun comentariu

Un produs Blogger.