Cele mai bune cadouri pentru o fetita de 13 ani

 


Daca ai acasa o fata care intra in perioada dificila de adolescenta si te intrebi ce sa-i oferi de ziua ei (sau de Craciun), nu mai cauta! Ai ajuns acolo unde trebuie. Am pregatit pentru tine o colectie cu cele mai bune cadouri pentru o fata de 13 ani.

Ceva pentru amintiri de neuitat

Iti amintesti vremurile bune ale Polaroid-urilor? Cu un astfel de aparat, fiica ta poate sa faca fotografii instantanee, cand doreste. Sa stii ca tendinta a revenit la moda acum si un astfel de aparat este perfect pentru orice tanara. Este disponibil in diferite culori pentru a se potrivi tuturor tipurilor de adolescenti.

Cu acest cadou ii vei oferi ocazia de a imortaliza amintiri de nesters pentru totdeauna. Cate fotografii avem pe telefoanele mobile pe care ajungem sa nu le mai vedem niciodata? Imprimarea instantanee ii va oferi acea placere de a pastra o amintire speciala pentru totdeauna. Poti sa ii oferi acesteia si un pachet de accesorii si un film suplimentar. Pune alaturi și un set de rame frumoase suspendate, rame de birou si rame foto lipicioase pentru a-si infrumuseta si mai mult fotografiile. Este inclusa si o husa pentru a-si proteja pretiosul aparat foto.

Sir de lumini LED pentru agatarea fotografiilor in dormitor

Este foarte probabil ca fiicei tale sa-i placa sa faca poze cu prietenii ei. Fie cu camera mentionata mai sus, fie cu smartphone-ul sau, vei vedea cum camera ei este probabil plina de fotografii. Ar fi un cadou fantastic pentru iubitul tau copil de 13 ani. Efectul vizual este foarte frumos, iar luminile LED sunt alimentate de o baterie (deci pot fi agatate oriunde) si rezista mult timp. Ofera o nota de magie camerei, facand amintirile sale preferate si mai unice.

O bijuterie fina

Fiicei tale la aceasta varsta, cu siguranta, ii plac și bijuteriile. Alege ceva dragut, potrivit varstei ei, din colectia de bijuterii Hypnotica. Poti sa ii oferi o pereche de cercei sau o bratara cu charmuri, pentru ca sunt foarte la moda in aceasta perioada. Un pandat sau un colier cu cu colibri sau cu simbolul infinitului ar fi, de asemenea, perfect pentru fiica ta. Daca nu ii stii gusturile, las-o pe ea sa aleaga de pe site ceva ce ii place. Iti garantam ca va purta cu drag aceasta bijuterie pentru tot restul vietii.

Litera luminoasa a alfabetului cu telecomanda

Este un cadou original si personal pentru o fata speciala. Nu ai fi fericit daca dulcea ta adolescenta de 13 ani ar deschide cadoul si fata ei s-ar lumina cu un zambet larg? Sunt sigura ca ii va placea acest cadou! Atunci da-i o mega litera luminoasa (cu telecomanda), deoarece este cadoul perfect pentru o adolescenta.

In primul rand, este un gadget pe care probabil nu il are inca in dormitor. In plus, fetelor de 13 ani le place sa combine caracterul practic si exclusivitatea in orice. Atunci aceasta frumoasa litera iluminata este ideala: o modalitate draguta de a oferi dormitorului sau un aspect mai luxos.

Literele iluminate pot fi puse pe birou sau atarnat pe un perete. Folosind telecomanda o poate porni si opri si poate decide intensitatea luminii. Asa ca de ziua de nastere poate crea o atmosfera draga ei. Este posibil sa alegi dintre toate literele alfabetului si cu siguranta vei gasi si initiala numelui. Este un cadou cu adevarat original si personal care va da o nota de originalitate si atmosfera dormitorului sau.

Cutie de bijuterii

Daca dulcele tau copil de 13 ani iubeste colierele, bratarile, inelele si bijuteriile in general, sau daca i-ai cumparat o bijuterie de la Hypnotica, atunci o cutie de bijuterii vu o forma speciala este cel mai bun cadou pe care i-l poti oferi. O asemenea cutie eleganta de bijuterii este plina de compartimente in care fata isi poate pastra cele mai pretioase bunuri. De obicei, cantitatea de obiecte pe care aceasta o poate contine este considerabila. Este echipata cu o oglinda interioara mica si o cheie mica si cu siguranta va face un afisaj bun in camera persoanei dragi pentru o perioada foarte lunga de timp.

Carei fete nu ii place sa-si infrumuseteze parul?

Adolesceentei ii va placea sa-si infrumuseteze parul cu aceste agrafe de par moderne si la moda. Cu atat de multe inchizatori din care sa aleaga, ea va avea mai multe optiuni pentru a-si asorta tinutele. Sunt disponibile diferite seturi pentru a se potrivi gusturilor tuturor fetelor. Toate fetele adora sa se simta mai frumoase si cu acest set de agrafe ii poti impodobi parul pentru a fi si mai gratios.

Kit de vopsea pentru colorarea tesaturilor si a tricourilor

Aceasta activitate clasica va fi cu siguranta un succes la orice fata. Pe piata sunt multe culori din care sa alegi pentru a-si personaliza aspectul si tinuta. Un kit de vopsea pentru colorarea tesaturilor si tricourilor este grozav deoarece are suficient material pentru o petrecere de 6 persoane, asa ca ar putea fi o idee grozava sa inveselesti o zi de nastere cu adolescente. Toate materialele sunt non-toxice si respecta standardele legale.

Aceasta este o idee de cadou excelenta, deoarece favorizeaza munca manuala creativa, tinand-o pe fiica ta departe de lumea tehnologica pentru o perioada. Ea va putea sa-si creeze propriul tricouri in culorile la alegere si in cele mai inedite moduri vreodata.

Casti fara fir

Daca fetita ta iubeste sa asculte muzica, ea va aprecia cu siguranta o pereche noua si eleganta de casti, cum ar fi casti Bluetooth fara fir pliabile. Nu numai ca sunt frumoase la vedere, dar ofera si un sunet excelent si o izolare fonica buna. Durata de viata a bateriei este remarcabila chiar si la o singura incarcare si se pliaza cu usurinta pentru depozitare sau calatorie. Un succes garantat!

Mai nouă Mai veche