Deputat PSD exclus din partid după ce a fost surprins în ipostaze intime cu un tânăr

PSD a anunțat excluderea din partid a deputatului Aurel Bălășoiu și spune că se așteaptă ca acesta să demisioneze urgent din Parlament. În motivarea deciziei se face referire la „încălcarea legii, a demnității umane și a moralei creștine”, fără a preciza însă despre ce este vorba. Imagini în care ar apărea deputatul în ipostaze intime alături de un băiat au apărut duminică în presă.

Surse din partid au declarat că Bălășoiu ar fi implicat într-un scandal legat de „fapte reprobabile cu un minor”, iar ziarul Gândul a publicat imagini în care ar apărea deputatul alături de un băiat.

„Nu recunosc!"

”Voi merge înainte şi voi lupta! Merg înainte, nicio problemă! M-au exclus, nicio problemă! Nu recunosc!”, a declarat Bălăşoiu pentru Gândul.

Preşedintele PSD Argeş şi al Consiliului Judeţean Argeş, Ion Mînzînă, a admis într-o discuţie cu News.ro, răspunzând unor întrebări, că a votat pentru excluderea din partid a lui Aurel Bălăşoiu, pe motiv de „bănuială că ar exista” un film în care deputatul apare în ipostaze indecente, cu o altă persoană.

Absolvent de Teologie, fost primar

Aurel Bălășoiu, în vârstă de 62 de ani, este la primul mandat de deputat de Argeș. El a fost primar al comunei Rociu din judeţul Argeş, din anul 2004.

Este absolvent al Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii Bucureşti şi al Facultăţii de Teologie din cadrul Universităţii Piteşti.

În CV-ul postat pe site-ul Camerei Deputaţilor acesta se descrie drept „o persoană sociabilă şi responsabilă în activitatea desfăşurată, un puternic om de administraţie ce a avut mereu o colaborare impecabilă cu instituţiile locale, judeţene şi naţionale, un bun agricultor şi crescător de animale”.

În Parlament, activează în comisia de agricultură şi este membru în grupurile parlamentare de prietenie cu Malaezia, Macedonia de Nord şi Congo.

A avut două luări de cuvânt în Parlament, de la depunerea jurământului, 6 declaraţii politice depuse în scris şi 54 de propuneri legislative, din care 11 promulgate, precum şi 7 întrebări şi interpelări.

Niciun comentariu

Un produs Blogger.