Doi tineri răniți după ce s-au răsturnat cu mașina pe drumul Fălticeni - Preutești

Duminică, 23 octombrie 2022, la ora 03.40, Iulian S., de 38 de ani, din municipiul Fălticeni, în timp ce conducea autoturismul Opel pe DJ 208, la intersecția cu DJ 208C, pe direcția Preutești către Fălticeni, pe un sector de drum în curbă la stânga, în condiții de carosabil umed, timp ploios, a pierdut controlul asupra direcției de mers, a părăsit partea carosabilă prin partea dreaptă și s-a răsturnat în șanț.

În urma producerii accidentului doi pasageri au fost răniți și au fost transportați la Spitalul Municipal Fălticeni. Pentru Nicoleta M., de 34 de ani, pasageră pe scaunul dreapta față, s-a stabilit diagnosticul de „traumatism cranio-facial ușor” și nu a rămas internată. Pentru Constantin M., de 26 de ani, localnic, pasager pe bancheta din spate, s-a stabilit diagnosticul de „contuzie toracică” și nu a rămas internat.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, recoltându-se probe de sânge la Spitalul mun. Fălticeni.

A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „vătămare corporală din culpă”.
Mai nouă Mai veche