O tânără din Botoșani s-a izbit cu BMW-ul într-un șanț, la Stroiești, și a plecat cu mașina pe platformă, dar a doua zi a suferit un atac de panică și a ajuns la Spitalul Județean

Duminică, 23 octombrie 2022, la ora 19.30, Poliția municipiului Suceava a fost informată că Spitalul Județean de Urgență Botoșani a acordat îngrijiri medicale Anamariei L., de 33 de ani, din comuna Dimăcheni, județul Botoșani, care a declarat cadrelor medicale că a fost victima unui accident rutier.

În urma cercetărilor s-a stabilit că sâmbătă, în jurul orei 23.55, Anamaria L., din satul Mateieni, comuna Dimăcheni, județul Botoșani, în timp ce se deplasa cu autoturismul BMW pe DN 17, dinspre Ilișești către Suceava, iar la intrare în Stroiești a pierdut controlul asupra direcției de deplasare pe fondul carosabilului umed și a intrat cu autoturismul în șanțul colector de pe marginea drumului.

Tânăra a coborât din autoturism si a constatat că nu a suferit leziuni, după care a solicitat la fața locului o platformă auto cu care a transportat autoturismul avariat în municipiul Botoșani. Ulterior, a doua zi, duminică, în jurul orei 15:00 a sferit un atac de panică și s-a deplasat la Spitalul Județean Botoșani pentru acordarea de îngrijiri medicale. Tânăra a fost diagnosticată cu „anxietate”.

A fost dosar penal privind infracțiunea de „vătămare corporală din culpă”.
Mai nouă Mai veche