VIDEO Un pensionar din Dumbrăveni a intrat inexplicabil pe contrasens și a provocat un accident cu doi răniți, pe DN17, la Șcheia

Duminică, 23 octombrie 2022, la ora 18.03, Ștefan A., de 69 ani, din comuna Dumbrăveni, în timp ce se deplasa pe DN 17 dinspre Stroiești spre Suceava, la volanul autoturismului Volkswagen Polo, din motive necunoscute a pătruns pe sensul opus de mers unde în care a intrat în coliziune frontală cu autoturismul Kia, condus de Alexandru T., de 48 de ani, din municipiul Cluj Napoca.

În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală a celor doi conducători auto. Șoferul autoturismului Polo a primit diagnostcul „contuzionat ușor prin accident rutier, traumatism toracic, traumatism șold stâng”, iar șoferul autoturismului Kia a fost diagnosticat cu „durere torace, durere șold stâng”.

Conducătorii ambelor autovehicule au fost testați cu aparatul etilometru, rezultatele fiind negative și li s-au prelevat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

A fost întocmit dosar penal privind infracțiunea de „vătămare corporală din culpă”. 

Mai nouă Mai veche