Șofer depistat beat la volan, la Vama

Miercuri, 19 octombrie 2022, în jurul orelor 01.50, lucrătorii Secţiei de Poliţie Rurală Vama, aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu pe raza de competenţă, aflându-se pe raza comunei Vama, drumul județean 176, au efectuat semnalul regulamentar de oprire pentru un autoturism care se deplasa din direcția Vama către Frumosu.

Conducătorul auto a oprit autoturismul pe partea dreaptă a drumului județean 176, după care lucrătorii de poliție s-au legitimat, și-au declinat calitatea, ulterior au solicitat conducătorului auto să le prezinte pentru control documentele personale și cele ale autoturismului. Conducătorul auto, aflat singur în autoturism a prezentat toate documentele pentru control, constatându-se faptul că sunt valide.

Fiind testat cu aparatul etilotest a rezultat o alcoolemie de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul municipal Câmpulung Moldovenesc, loc în care i-au fost recoltate două probe de sânge la interval de o oră între ele, având consimțământul celui în cauză.

A fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau altor substanțe”.

Niciun comentariu

Un produs Blogger.