Un bărbat a murit prins sub un mal de pământ prăbușit, la Moișa

Miercuri, 19 octombrie 2022, la ora 01:28, lucrătorii de poliție din cadrul Secției de Poliție Rurală Vadu Moldovei au fost sesizați prin 112 cu privire la faptul că un bărbat a săpat o groapă de canalizare, fiind găsit sub malul surpat, la Boroaia.

În urma cercetărilor s-a constatat că este vorba despre Vasile C., de 65 de ani, care locuia împreună cu familia în satul Moișa, comuna Boroaia.

Marți, 18 octombrie 2022, în cursul dimineții, bărbatul a mers în spatele casei, unde efectua activități de săpare a unui șanț pentru canalizare. În jurul orei 16.30, bărbatul a venit la locuință, după care nu a mai fost văzut de către familie.

Întrucât au sesizat lipsa bărbatului, membrii familiei l-au căutat până în jurul orei 01:00 pe raza localității, după care au mers în spatele casei pentru a verifica dacă se află în zona șanțului de canalizare pe care îl făcuse, ocazie cu care au observat că șanțul cu o adâncime de aproximativ 2,5 metri era surpat într-un anumit loc, iar când au săpat si-au dat seama ca bărbatl se afla prins sub malul de pământ.

La fața locului a sosit un echipaj de ambulanță și un echipaj ISU, fiind solicitat și un buldoexcavator din cadrul Primăriei Boroaia.

Au fost efectuate activități de scoatere a persoanei din zona surpată, fiind identificat bărbaatul surprins de malul de pământ, constatându-se decesul acestuia.

Cadavrul a fost preluat și depus la morga Spitalului Municipal Fălticeni în vederea efectuării necropsiei și stabilirea cu exactitate a cauzei decesului.

A fost întocmit dosarul penal, iar cercetările sunt continuate pentru stabilirea tuturor circumstanțelor în care s-a produs decesul.

Niciun comentariu

Un produs Blogger.