Sucevean dispărut de acasă de trei zile. Poliția cere sprijinul populației pentru găsirea bărbatului

Poliţia desfăşoară activităţi de căutare şi identificare a persoanei dispărute Cezar Vasile Popescu, de 41 de ani, cu domiciliul în municipiul municipiul Suceava, județul Suceava, fără forme legale în comuna Dumbrăveni, sat Sălăgeni, județul Suceava, care în noaptea de 29/30 septembrie 2022 a plecat voluntar de la adresa unde locuia fără forme legale și nu a mai revenit până în prezent.

Semnalmentele persoanei dispărute: constituție robustă, înălțime de aprox. 1,70 m., greutate de 95-100 kg., păr șaten tuns scurt, ten deschis și ochii de culoare albastră, are câțiva dinți lipsă din partea frontală superioară.

În momentul în care a plecat purta un trening de culoare neagră, pantaloni și bluză, un tricou de culoare bleumarin, cu inscripția „Glory Glory Totenham Hotspur”, precum și pantofi tip adidas de culoare neagră.

Nu are asupra sa actul de identitate sau telefon mobil, dar este posibil să aibă asupra sa câteva obiecte de îmbrăcăminte.

În cazul în care deţineţi date cu privire la persoana în cauză, vă rugăm să apelaţi Poliţia prin 112 sau să vă adresaţi celei mai apropiate unităţi de poliţie.

Biroul de presă al IPJ Suceava
Mai nouă Mai veche