Un nou produs al fabricii de permise false din Ucraina depistat în Vama Siret

Poliţiştii de frontieră suceveni au depistat un cetățean ucrainean care a prezentat la controlul de frontieră un permis de conducere, având însemnele autorităților ucrainene, fiind fals.

Sâmbătă, 22 octombrie 2022, la ora 11.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Siret s-a prezentat pe sensul de intrare în România un cetăţean ucrainean în vârstă de 36 de ani. Acesta conducea un ansamblu rutier format din cap tractor marca MAN și remorcă, având aplicate plăcuțe de înmatriculare specifice Ucrainei.

Existând suspiciuni cu privire la autenticitatea permisului de conducere, aparent emis de autoritățile ucrainene, polițiștii de frontieră au efectuat verificări suplimentare, ocazie cu care au constatat faptul că documentul este fals, întrucât nu îndeplinește condițiile de formă și fond ale unuia autentic.

În cauză, polițiștii de frontieră suceveni efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de uz de fals şi conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale ce se impun.

Niciun comentariu

Un produs Blogger.