Un șofer neatent a intrat cu camionul într-un Touareg, la Dumbrăveni. Două femei au fost rănite

Vineri, 30 septembrie 2022, la ora 16:05, autoritățile au fost sesizate despre faptul că pe DN 29, în localitatea Dumbrăveni, s-a produs un accident rutier soldat cu vătămarea corporală a două persoane.

În urma cercetărilor s-a stabilit că Cristinel Ș., de 43 de ani, din municipiul Suceava, a condus ansamblul de vehicule format din autoutilitara Man și semiremorca Schmitz pe DN 29, în interiorul localității Dumbrăveni, având direcția de deplasare Botoșani spre Suceava. Din cauza nepăstrării distanței în mers a intrat în coliziune cu autoturismul Volkswagen Touareg care rula în aceeași direcție și era condus de Carmen P., de 29 de ani, din comuna Dumbrăveni.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătoarei autoturismului Volkwagen Touareg, precum și a unei pasagere din același autoturism, Carmen Z., de 52 de ani, din comuna Dumbrăveni. Ambele victime au fost transportate la Spitalul Județean Suceava, iar în urma consultațiilor medicale li s-au stabilit diagnosticul „traumatism cranio-cerebral ușor fără pierderea cunoștinței, contuzie cervicală”.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative și li s-au recoltat mostre de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

A fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „vătămare corporală din culpă”.
Mai nouă Mai veche