VIDEO Individ reținut în arest pentru că se masturba în stațiile de transport public din Suceava

Individul care se masturba în stațiile de transport public din municipiul Suceava, în fața elevelor și femeilor care așteptau autobuzele TPL, a fost reținut în arest de polițiștii suceveni care s-au sesizat după apariția imaginilor difuzate de StiriSuceava.net

„În urma apariției unor imagini video pe rețele de socializare care surprindeau un bărbat efectuând în spațiul public acte cu conotație sexuală, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Suceava s-au autosesizat, întocmind un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ,,ultraj contra bunelor moravuri", faptă prevăzută și pedepsită de art. 375 Cod Penal”, a transmis putătorul de cuvânt al IPJ Suceava, cms. șef Ionuț Epureanu. 

Au fost efectuate verificări în vederea stabilirii identității bărbatului și au fost desfășurate activități de cercetare penală, în cadrul raziei desfășurată la data de 29 septembrie 2022, fiind identificat bărbatul de 58 de ani, din comuna Vadu Moldovei care a recunoscut săvârșirea faptelor.

În urma probatoriului administrat, polițiștii au dispus față de barbat măsura reținerii pentru 24 de ore, acesta fiind încarcerat în arestul IPJ Suceava.

Cercetările sunt continuate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava, urmând a se dispune procedural.


Articole pe aceeași temă: 
Mai nouă Mai veche