A căzut de pe schelă în timp ce izola fațada unui bloc de pe strada Veronica Micle din municipiul Suceava

Marți, 1 noiembrie 2022, la ora 11.43, autoritățile au fost sesizate prin prin 112 despre faptul că o persoană a căzut de pe schela amplasată pe una din lateralele exterioare ale unui bloc de pe strada Veronica Micle din municipiul Suceava.

În urma cercetărilor s-a stabilit faptul că Bogdan M., de 38 ani, din orașul Salcea, și Traian C. desfășurau activități de izolare exterioară a unui apartament amplasat pe strada Veronica Micle.

La un moment dat, Traian C., aflându-se la nivelul al doilea al unei schele instalate în vederea lucrărilor, a auzit un strigăt dinspre Bogdan M., aflat singur la primul nivel al schelei, la o înălțime de circa 2 metri de sol, iar în momentul în care a privit în jos l-a văzut pe acesta căzut pe sol, fiind observat și de către locatarii blocului menționat, aceștia sesizând prin 112 cele întâmplate.

Persoana vătămată a fost transportată la unitatea de primiri urgențe a Spitalului Județean Suceava, acolo unde i s-a stabilit diagnosticul de status post sevraj etanolic și traumatism prin cădere de la înălțime.

A fost întocmit dosar penal privind infracţiunea de „vătămarea corporală din culpă”.
Mai nouă Mai veche