Accident pe bulevardul George Enescu provocat de un individ beat care mergea în marșarier

Miercuri, 16 noiembrie 2022, Poliția municipiului Suceava a fost sesizată prin 112 despre faptul că pe bulevardul George Enescu din municipiul Suceava, în spatele laboratorului medical Biotest, a avut loc un accident rutier soldat cu pagube materiale, iar unul dintre conducătorii implicați se află sub influența băuturilor alcoolice.

La fața locului, polițiștii au constatat faptul că Florin O., de 30 de ani, din municipiul Suceava a efectuat o manevră de mers cu spatele cu autoturismul Honda fără a se asigura corespunzător, moment în care a acroșat cu partea din spate autoturismul Ford condus de Florin M. din municipiul Suceava. În urma impactului a rezultat avarierea ușoară a autoturismului Ford.

Ambii conducători au fost testați cu aparatul etilometru, rezultatul fiind negativ în cazul conducătorului autoturismului Ford, iar în cazul lui Florin O. a rezultat o valoare de 1,13 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar ulterior la spital i-au fost prelevate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

S-a întocmit dosar penal privind infracţiunea de „conducere sub influența alcoolului”.

Niciun comentariu

Un produs Blogger.