Mamă lovită fiul beat și scandalagiu, la Voitinel. Polițiștii l-au dat afară din casă și i-au pus interdicție pentru cinci zile

Miercuri, 16 noiembrie 2022, la ora 21.08, o femeie de 48 de ani, din Voitinel, a sunat la 112 pentru a sesiza faptul că fiul ei, de 25 de ani, a provocat scandal la locuința de domiciliu.

În urma cercetărilor s-a constatat că la ora 21.00, tânăru, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, a provocat scandal la locuința de domiciliu și, aflându-se în curtea locuinței de domiciliu, a lovit-o pe mama sa și a spart cu o piatră un geam al locuinței.

Tânărul nu a fost găsit la momentul intervenției de către polițiști la locuința de domiciliu, dar a fost indentificat ulterior, la orele 22.30 și condus pentru cercetări la sediul Postului de Poliție Comunal Voitinel.

Femeia a formulat plângere prealabilă cu privire la infracțiunile de „violență în familie” și „distrugere”.

A fost întocmit formularul de evaluare a riscului, rezultând că există risc iminent asupra victimei, astfel că a fost emis ordin de protecție împotriva tânărului, cu obligarea acestuia de a păstra o distanță minimă de 200 de metri față de persoana vătămată și locuința de domiciliu a acestora, începând cu data de 16.11.2022, ora 23.30.
Mai nouă Mai veche