Accident tragic la Slătioara. Un bărbat a murit după ce a căzut de pe o scară și s-a lovit la cap

La 18 noiembrie 2022, la ora 12.05, lucrătorii Secției de Poliție Rurală Vadu Moldovei au fost sesizați despre faptul că o persoană este decedată în satul Slătioara, comuna Râșca, județul Suceava.

În urma cercetărilor s-a constatat că în jurul orei 10.30 Alexandru N. și soția sa Sonia s-au deplasat la locuința proprietate personală aflată în construcție și care este situată pe strada Dohotăriei din satul Slătioara, comuna Râșca, județul Suceava, cu scopul de a efectua activități gospodărești.

În jurul orei 11.10 bărbatul a făcut foc într-o sobă aflată în interiorul locuinței și a mers într-o magazie cu dimeniunile de 2,5 metri / 3,5 metri, de unde se face accesul către podul casei, pentru a acoperi deschiderea care duce spre pod, urcându-se pe o scară situată în acel loc, moment în care soția acestuia a auzit o bubuitură puternică venind din magazie, unde l-a identificat pe soțul său căzut la baza scării, cu fața în jos.

La fața locului a fost solicitată prezența lucrătorilor din cadrul Stației de Ambulanță Fălticeni care au constatat decesul bărbatului, ocazie cu care s-a constatat faptul că acesta prezenta hemoragie masivă și o fractură deschisă la nivelul capului.

A fost dispusă efectuărea autopsierii cadavrului depus la Morga Spitalului Fălticeni și eliberarea actului constatator. Cercetările sunt continuate pentru stabilirea circumstanțelor în care s-a produs decesul.
Mai nouă Mai veche