Un minor din Vicovu de Sus a furat un Mercedes și a provocat un accident rutier. Polițiștii i-au făcut dosar penal pentru patru infracțiuni

La data de 18 noiembrie 2022, în jurul orei 12:55, Gabriela N., în vârstă de 41 de ani, din Vicovu de Sus, se deplasa la volanul autoturismului Audi pe strada Calea Cernăuți din localitate, a semnalizat intenția de viraj stânga în apropierea intersecției cu strada Mihai Viteazul și s-a asigurat suplimentar în oglinda retrovizoare, observând un autoturism Mercedes Benz al cărui anvelope emanau fum de culoare negru. Femeia nu a mai inițiat efectuarea manevrei de viraj stânga, continuându-și deplasarea pe direcția înainte, fiind acroșată în partea din spate de către acel autoturism.

După impactul inițial, conducătorul autoturismului Mercedes Benz a încercat să își continue deplasarea pe strada Mihai Miteazul, însă din cauza avariilor a abandonat autoturismul, fugind pe jos.

Din primele informații culese de către organele de poliție au rezultat indicii că la volanul autoturismului se afla Denis Ionuț M., în vârstă de 17 ani, din orașul Vicovu de Sus.

La scurt timp după continuarea activităților de identificare a fugarului, membrii familiei acestuia au apelat 112, solicitând intervenția ambulanței pentru adolescent. Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest rezultatele fiind negative, la Spitalul Municipal Rădăuți fiindu-le recoltate câte o probă de sânge.

Minorul a fost diagnosticat cu „sindrom dureros abdominal prin accident rutier”, rănit ușor. Conducătoarea autoturismului Audi nu a solicitat acordarea de îngrijiri medicale.

A fost întocmit dosar penal cu privire la infracţiunile de „părăsirea locului accidentului ”, „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, „furt în scop de folosință” și „vătămare corporală din culpă”.
Mai nouă Mai veche