Accidentul mortal de la Bogdănești a fost provocat de un tânăr beat la volan

Marți, 15 noiembrie 2022, la ora 22:06, autoritățile au fost sesizate prin 112 despre faptul că pe raza localității Bogdănești s-a produs un accident rutier soldat cu vătămarea corporală a două persoane.

În urma cercetărilor s-a constatat că în jurul orei 22:00, Gabriel O., de 20 de ani, în timp ce a condus autoturismul Volkswagen pe DC 13, în localitatea Bogdănești, într-o curbă la stânga a pierdut controlul direcției de mers, a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune cu un cap de pod situat pe partea dreapta având în vedere direcția sa de deplasare.

În urma producerii accidentului a rezultat decesul pasagerului dreapta față, Constantin A., și vătămarea corporală a conducătorului auto.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,90 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar apoi i-au fost recoltate probe biologice la Spitalul municipal Fălticeni.

Din primele verificări, vinovat de producerea accidentului se face conducătorul autoturismului.

A fist întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „ucidere din culpă”, „vătămare corporală din culpă” și „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului”.
Mai nouă Mai veche