Bărbat din Slatina reținut în arest la trei luni după ce a fost prins băut la volan

Un bărbat care în urmă cu trei luni a fost depistat la volan sub influența băuturilor alcoolice a petrecut o noapte în arestul IPJ Suceava.

Ionel Scutelnicu, din comuna Slatina, a fost prins în stare de ebrietate la volan în data de 14 august 2022. După mai bine de trei luni, la 20 noiembrie, în urma administrării probelor în dosarul penal, lucrătorii Postului de Poliție Slatina au dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale față de suspect, pentru săvârșirea infractiunii de conducere a unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.

Ordonanța a fost confirmată de procuror, iar la data de 23 noiembrie 2022 organele de cercetare penală au dispus reținerea suspectului pentru o perioadă de 24 de ore, fiind condus și depus în Centrul de Reținere și Arest Preventiv din cadrul IPJ Suceava.

În cursul zilei de joi urma să fie să se propună punerea în mișcare a acțiunii penale, iar suspectul să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Fălticeni pentru luarea unor măsuri preventive.
Mai nouă Mai veche