Bărbat găsit mort în casă, la Mitocu Dragomirnei

Vineri, 25 noiembrie 2022, la ora 14.21, lucrătorii de poliție din cadrul Secției de Poliție Rurală Adâncata au fost sesizați prin 112 de către medicul din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean Suceava cu privire la faptul că Vasile A., din Mitocu Dragomirnei, a fost găsit decedat la domiciliu.

În urma cercetărilor s-a constatat că bărbatul în vârstă de 41 de ani locuia singur în locuința proprietate din satul Mitocași, comuna Mitocu Dragomirnei. În jurul orei 13.30, Dan S. a venit în vizită la vecinul său Vasile A., moment în care l-a găsit pe acesta căzut pe pardoseală în camera casei în care acesta locuia. Observând acestea, s-a deplasat la locuința lui Petru A. și i-a comunicat că fratele său este căzut pe pardoseală în casă.

Auzind acestea, bărbatul și soția lui s-au deplasat la fratelui unde au observat că cele relatate de vecinul lor se confirmă și au apelat 112 solicitând intervenția ambulanței.

La fața locului s-a prezentat un echipaj ambulanțier din cadrul SAJ Suceava care a constatat decesul.

În urma verificărilor efectuate la fața locului și din discuțiile purtate cu membrii familiei s-a constatat faptul că bărbatul consuma băuturi alcoolice și nu mai era înscris la vreun medic de familie.

Membrii familiei au mai relatat faptul că bărbatul acuza dureri în zona toracelui și a membrului superior drept. El era cunoscut cu boli cronice, în anul 2017 a fost externat din Spitalul Județean Suceava cu diagnosticul „insuficiență mitrală moderată, cardiomiopatie dilatativă de etiologie neprecizată, fibrilație atrială persistentă, insuficiență cardiacă cronică, hipertensiune arterială pulmonară probabilă și anticoagulare orală cronică”.

Cadavrul a fost transportat la morga Spitalului Județean Suceava în vederea efectuării autopsiei și a stabilirii cu exactitate a cauzei decesului.

Cercetările sunt continuate pentru stabilirea circumstanțelor în care s-a produs decesul.
Mai nouă Mai veche