Beat și fără permis la volan, a oprit neregulamentar în fața polițiștilor, la Câmpulung Moldovenesc. Individul a ajuns în arestul IPJ Suceava

Duminică, 13 noiembrie 2022, un echipaj de poliție rutieră care acționa pe strada Calea Transilvaniei din Câmpulung Moldovenesca observat un autoturism Volkswagen care a oprit neregulamentar în faţa magazinului Pop Tamas, după care s-a pus in miscare spre strada Calea Bucovinei.

Autoturismul a fost oprit, iar la volan a fost identificat Claudiu Popa, de 41 ani, din localitate. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilometru şi s-a stabilit că prezenta o concentrație alcoolică în valoare de 1,42 mg/l alcool pur în aerul expirat.

I s-a adus la cunoștință obligativitatea recoltării de mostre biologice de sânge în vederea determinării alcoolemiei, sens în care acesta și-a exprimat consimțământul scris cu privire la desfășurarea acestei proceduri, ulterior fiind condus la Spitalul municipal Câmpulung Moldovenesc, unde i-au fost recoltate două mostre biologice de sânge în vederea determinării alcoolemiei cu respectarea prevederilor legale.

Polițiștii au constatat că bărbatul nu avea nici permis de conducere valabil și s-a întocmit dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Organele de poliţie judiciară au dispus reţinerea suspectului pe o durată de 24 ore, acesta fiind depus la Centrul de reţinere şi arestare preventivă al IPJ Suceava, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung Moldovenec cu propunere de luare a măsurii preventive a controlului judiciar.

1 Comentarii

  1. "careaactinona" se scrie care a actiona.Se scrie despartit.Gramatigã de clasa a 5a.Felicitari autorului

    RăspundețiȘtergere
Mai nouă Mai veche