Depistat la volan deși avea permisul suspendat, pe drumul Plăvălari - Mănăstioara

Duminică, 13 noiembrie 2022, la ora 20:10, patrula din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Ipoteşti, în timp ce efectua activități de patrulare pe raza satului Plăvălari, comuna Udești, județul Suceava, pe un drum comunal care leagă satele Plăvălari și Mănăstioara, au efectuat semnalele de oprire unui autoturism care se deplasa pe sensul de mers Mănăstioara – Plăvălari.

Conducătorul auto a dat în marșarier circa 20 de metri, după care a oprit mașina. În autoturismul marca Dacia au fost identificate trei persoane de sex masculin, la volanul fiind identificat Claudiu I.

S-a procedat la solicitarea documentelor conducătorului auto, ocazie cu care acesta a prezentat cartea de identitate și actele autoturismului, precizând că permisul de conducere îi este suspendat.

S-a procedat la conducerea lui la sediul Postului de Poliție Udești, iar cu ocazia verificărilor în bazele de date ale Poliției Romane s-a constat faptul că acesta figurează cu mențiunea „cu restricții - suspendat”, acesta având dreptul de a conduce suspendat pe o perioadă de 30 zile începând cu data de 7 noiembrie 2022.

A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.
Mai nouă Mai veche