Buletin de presă, 16 noiembrie 2022 - IPJ Suceava

Eveniment rutier cercetat de polițiști

La data de 15.11.2022, ora 22:06, în timp ce conducea autoturismul pe raza localității Bogdănești, un bărbat de 20 de ani a părăsit partea carosabilă intrând în coliziune cu un cap de pod.
Din evenimentul rutier a rezultat decesul unui pasager din autoturism.
De asemenea conducătorul auto a fost rănit, fiind transportat cu ambulanța la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.
Bărbatul de 20 de ani a fost testat de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,90 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal, ce av fi soluționat procedural.


Dosar penal la regimul rutier

La data de 15.11.2012, ora 15:10, o patrulă din cadrul Secției 13 Poliție Rurală Bălcăuți a oprit pentru control pe raza comunei Zamostea, autoturismul condus de un bărbat din județul Botoșani.
În urma verificărilor efectuate de polițiști în bazele de date, s-a constatat faptul că bărbatul din județul Botoșani are permisul de conducere suspendat pentru abateri la regimul rutier, iar autoturismul condus de acesta are inspecția tehnică periodică expirată, motiv pentru care a fost sancționat contravențional.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără permis de conducere” , ce va fi soluționat procedural.
Mai nouă Mai veche