Buletin de presă, 22 noiembrie 2022 - IPJ Suceava

Sancțiuni contravenționale în valoare de 29.260 de lei aplicate de polițiști

În perioada 18-20.11.2022, Serviciul Rutier împreună cu formațiunile de profil din teritoriu, au organizat și desfășurat acțiuni tematice pentru combaterea conducerii pe drumurile publice a autovehiculelor de către persoane aflate sub influența alcoolului sau a substanțelor psihoactive, ocazie cu care au fost aplicate 76 de sancțiuni contravenționale în valoare de 29.260 de lei.
În cadrul acțiunii polițiștii au reținut în vederea suspendării 10 permise de conducere, au retras 9 certificate de înmatriculare și au constatat 6 infracțiuni la regimul rutier.


Dosare penale la regimul rutier

La 21.11.2022, în jurul orei 20.30, o patrulă din cadrul Poliției Orașului Vicovu de Sus a oprit pentru control pe raza comunei Brodina, autoturismul condus de un localnic de 52 de ani.
În urma verificărilor efectuate de polițiști în bazele de date, s-a constatat faptul că, bărbatul de 52 de ani nu posedă permis de conducere, iar autoturismul condus de acesta are atât ITP-ul cât și polița RCA expirate, motiv pentru care acesta a fost sancționat contravențional.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără permis de conducere”, ce va fi soluționat procedural.


La 22.11.2022, ora 01.15, o patrulă din cadrul Poliției Municipiului Suceava a oprit pentru control pe raza localității, autoturismul condus de un localnic de 20 de ani.
În urma verificărilor efectuate de polițiști în bazele de date, s-a constatat faptul că, bărbatul de 20 de ani nu posedă permis de conducere.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără permis de conducere”, ce va fi soluționat procedural.
Mai nouă Mai veche